Annonser
18342
page-template-default,page,page-id-18342,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Då du ser behovet av att annonsera behöver du fundera ut ditt budskap, bestämma hur du vill att din annons ska se ut och sedan leverera ditt annonsmaterial på rätt sätt till den som skall publicera annonsen.

Om du själv har svårt att utforma din annons så kan vi ge förslag på textinnehåll och även passande bilder. När vi sedan har grunden, plockar vi fram ett eller flera annonsförslag och när du är helt nöjd färdigställer vi annonsen och levererar den i det format som annonsutgivaren önskar.

Kom ihåg: alla behöver inte inte grotta ihjäl sig i begrepp som ZIP, PDF, CMYK, TIFF, JPEG, EPS och dpi.

Vi kan även hjälpa dig genom att INTE göra dina annonser.
Varför lägga dina pengar på annonsering i tidningar och reklamblad samt i kataloger, på sökmotorer och hemsidor som nästan ingen ser eller bryr sig om?

Vårt tips är att du även ska undvika annonssäljarnas erbjudande om ”speciellt tillfälle”, ”helt unik plats”, ”ett kanonerbjudande” och ”sista-minuten-chans” om du inte vet vilka som kommer se din annons. Boka bara ditt annonsutrymme när du ser värdet av det hela och när du vet vilket budskap du skall kommunicera

Om du är en av alla dem som inte har full koll på allt det praktiska runt annonsering så kan Quite Right hjälpa dig.