Hoppas att du tar chansen!
16976
post-template-default,single,single-post,postid-16976,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Hoppas att du tar chansen!

Rodney Carrington är en amerikansk ståuppare och sångare som gärna blandar sina skämt med lite originella sånger, oftast i country-stil. Han har många fans och det är nästan alltid fullt på hans föreställningar ”over there”.

Nog för att han har en förväntansfull publik, där de flesta gått dit för att de gillar honom och för att få skratta, men ändå. Det som är fascinerande är att han med relativt små medel, fantastiskt kroppsspråk och stor inlevelse kan ta en riktigt banal låt och ändå få hela publiken att sjunga med och engagera sig.

Rodney har tagit vara på sin talang och utvecklat den – därför kan han leva gott på det han tycker är roligt. Alla kan inte bli sjungande ståuppare men det finns mängder av människor som borde ta chansen att visa upp sina talanger, inte bara inom musik och komik.

Hoppas att du tar din chans!