#qrsplit
17566
page-template-default,page,page-id-17566,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

#qrsplit – du duger som du är!

I dagens samhälle är det mesta en ”tävling”. Alla ska helst vara bäst, komma etta och vara vinnare. Många är beredda att lägga mycket tid, kraft och pengar för att lyckas.

Tyvärr är det flera ”tävlingar” där många människor sållas bort redan innan det roliga har börjat. Den största anledningen är att vi alla har vitt skilda förutsättningar att lyckas.

Därför finns #qrsplit som visar att vi alla duger som vi är. Den kan utföras på ett fåtal sekunder och kräver inga särskilda förberedelser (se upp så att du inte sträcker dig). Den kan utföras av alla och den kostar dig inte en enda krona.

En ”äkta” split är en sittande position där benen är åt höger respektive vänster (eller om det möjligen är tvärt om). Det är hur som helst oftast gymnaster och dansare som klarar av en äkta split. Vi ”vanliga” brukar inte ens vara i närheten av att klara detta.

En #qrsplit utförs i grunden på ett liknande sätt som en ”äkta split” men det är absolut inte nödvändigt att man kommer ”ända ner”.

Det finns egentligen bara en enda regel för att din #qrsplit ska vara godkänd:
Du måste anstränga dig till ditt yttersta för att få isär benen så mycket som möjligt.
Det spelar ingen roll om du bara får isär dina fötter några millimeter, det enda
som krävs är att du har gjort ditt yttersta. Alla varianter är ”helt rätt”.

Be någon ta en bild och dela den gärna på sociala medier (med taggen #qrsplit) så att fler får ta del av den (och säkerligen le åt dina ansträngningar).

Om du vill ha din bild här på sidan så mailar du den till qrsplit@quiteright.se

För varje inskickad bild som publiceras här på hemsidan skänker Quite Right 10 kr till välgörande ändamål. Gäller för de 1000 första bilderna (i hoppas givetvis på många bilder men vill inte utsätta oss för eventuellt konkurshot).

Lycka till!